avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Activitate janc24

Activitate janc24

Buna,
Ati mai reusit ceva?
Eu am facut reclamatie la ANPC si m-au sunat astazi cei de la W-C ca daca vreau ei imi pot suspenda ab pana se deschid piscinelem, iar eu i-am refuzat. Au spus ca vor transmite un raspuns catre ANPC...
Astept raspunsul lor si postez aici.
Buna dimineata,

Bineinteles ca, in instanta de apel, voi contesta diagnosticul pus, cu un altul.

Pe langa asta, eu vreau sa ma indrept impotriva doctorului care a pus diagnosticul, fara acordul meu de a consulta copilul. Aici vreau sa stiu cadrul legislativ care imi da acest drep, daca ma puteti ajuta.

Va doresc o zi cat mai frumoasa si va multumesc pentru toate raspunsurile dvs.




Buna seara,

Autoritate parinteasca comuna nu exista, intrucat nu a fost stabilita inca. Avem doar o ordonata presidentiala in care este stabilit doar un program de vizita, iar hotararii de divort i-a fost facut apel.
Sincer vreau sa ma indrept impotriva doctorului care a fost deacord sa ii puna un diagnostic fetitei mele, cu posibile urmari grave pentru viitorul ei profesional. Puteti sa imi indicati legea care reglementeaza aceasta speta?

Vreau sa va multumesc pentru raspunsul dvs.
In primul rand, vreau sa va multumesc pentru timpul acordat raspunsului dvs.
In realitate copilul nu are nicio anxietate de despartire de mama, petrece 3-4 zile consecutive la mine si nu plange dupa mama ei, dupa a 2-a, a 3-a seara spune ca ii este dor de mami, reactie absolut normala. Sincer, daca a facut ceva in vederea corectarii "diagnosticului", nu stiu, nu am auzit nimic. Am sa transmit mesajul dvs. dnei. avocat poate se inspira din propunerea dvs.
Eu vreau sa merg acum impotriva dnei doctor care a fost deacord sa ii puna un diagnostic fetitei mele, cu posibile urmari grave pentru viitorul ei profesional.
Din nou, vreau sa va multumesc!
Buna ziua,

Sunt in divorț cu soția mea, împreuna avem o fetița in vârsta de 3 ani. A făcut apel la hoatatarea de divorț adăugând o scrisoare medicală prin care “dovedește” ca fetița este suferind de retard ușor și anxietate de despărțire fata de mama.
Vreau sa știu dacă consultul la medicul psihiatru este legal fără acordul ambilor părinți. Precizez ca nu a fost hotărâtă de nicio instanța autoritatea tutelară a copilului.
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
Buna ziua!

Am incheiat pe PFA un nou contract pe doi ani de zile cu Orange Romania SA saptamana trecuta, prin prelungirea lui, si am gasit o oferta mai buna la concurenta saptamana asta. In contract scrie "Prezenta oferta se aplica pentru toate numerele mentionate in Anexa prezentului act aditional, numere gestionate in cadrul codului de abonat ********* apartinand Clientului. Oferta descrisa in prezentul act aditional va intra in vigoare incepand cu data de 01.12.2014 sub conditia ca la aceasta data Clientul sa nu aiba niciun debit restant fata de Orange Romania. In situatia in care exista debite restante, oferta nu va fi implementata.".
Debit nu am la ei, dar avand in vedere ca nu a intrat in vigoare noua oferta pot denunta contractul?
Buna ziua!!

Suntem o familie de pe Valea Trotusului, jud. Bacau, unde se stie prea bine despre activitatiile masive de prelucrarea a lemnului. Locuinta pe care o detinem este mostenire si construita prin anul 1970 de parintii mei. De 13-15 ani avem 2 vecini care au cumparat terenurile de langa locuinta noastra si au amenajat cate un mic gater. La inceput aveau cate o masina pe saptamana la descarcat si prelucrat ceea ce nu ne prea deranja. Anii au trecut, iar activitatea unuia dintre acestia a crescut foarte mult. Acesta si-a amenajat depozitul de busteni fix langa gardul nostru (care bineinteles ca l-a afectat), producand astfel un mare disconfort sonor cat si vibratii ale casei rezultand fisuri la structura casei. Recent, mogulul nostru, si-a instalat un nou uscator de lemn care pentru incalzire foloseste cine stie ce substante care miros foarte puternic (doar 2-3 ore pe zi dupa care foloseste lemne).
Nu mai suportam zgomotul produs de gater, de incarcatorul frontal (un vechi ifron) de drujba. Dimineata la 7 trezirea este data de zgomotul si vibratiile produse de o stiva de busteni care se prabuseste la scoaterea primului lemn dat in productie si nu poti sa mai dormi pana la ora 16:30 cand isi incheie activitatea. Bonus ne mai trezim noaptea cand un sofer grabit isi descarca incarcatura cat mai repede posibil pentru a ajunge la familia lui, prin aruncarea bustenilor pe suprafata de beton. X-(
Apelam aici la sfaturi si indrumari in vedera opriri acestui calvar. Tin sa precizez ca acest mogul are relatii si influente bine infipte cam peste tot.

Va multumim anticipat
Familia "stresata"