avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restituire bani abonament fitness ?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restituire bani abonament fitness ?

Buna ziua, prietena mea si-a facut un abonament pe 28 februarie la o sala de fitness din cadrul francizei WorldClass, dupa care a efectuat si plata in totalitate pe 1 an. La inceputul pandemiei a sunat la dispecerat sa isi anuleze abonamentul insa dupa o discutie, reprezentatul WorldClass a convins-o ca situatia o sa se stabilizeze si nu are rost sa sa anuleze abonamentul. Dupa ce situatia s-a agravat ne-am hotarat sa le scriem mail privind anularea totala a abonamentului si restituirea banilor. Dupa o saptamana am primit mail de ei, in care spuneau scurt si sec ca abonamentul se anuleaza in decurs de 14 zile de la initiere. Noi nu am stiut acest lucru, intrucat nu ne asteptam la asa ceva.
Putem face ceva in acesta situatie, am inteles ca exista ceva forta majora, care se aplica in situatii de criza.
Precize ca plata o facem prin ING prin cardul de debit in rate fixe timp de 12 luni.
Multumesc frumos!
Precizez ca plata se face prin ING pe cardul de debit, in rate fixe timp de 12 luni.
Cel mai recent răspuns: much2furious , utilizator 22:23, 28 Iulie 2020
înainte de a întreba, cititi contractul -pe care Dvs. il aveti, noi nu- pe care l-a semnat, acolo sunt scrise conditiile de incetare.
verificati daca exista o clauza cu privire la forta majora, desi nu ne aflam neaparat intr-o astfel de situatie acum.
ar putea fi, mai degraba, situatia unei exceprii de neexecutare a contractului.
presupun ca sala s-a si inchis momentan.
cititi contractul.
si apoi, eventual, intrebati precizand si ce scrie in contract.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Imi cer scuze daca vam trimis mai multe mesaje, e prima oara cand postez pe siteul avocatnet.ro si de obicei stiu ca pe masura ce adaug un raspuns , respectivul post se actualizeaza pe site. Si m-a indus in eroare neactualizarea pe thread.
Buna ziua!
Multumesc pentru raspuns. Ideea e ca ea si-a initiat abonamentul prin telefon, deci nu a semnat nimic pe data de 28 februarie. Pe data de 8 martie, a sunat incercand sa il anuleze si i s-a comunicat ca ar putea sa intre in concediu medical si sa il reia dupa.

Am gasit un tip de contract pe site-ul worldclass.ro

[ link extern ]

Daca puteti sa aruncati un ochi am aprecia enorm, Multumim frumos!

Ne puteti spune ce ati rezolvat? Suntem in aceeasi situatie...

Alte discuții în legătură

Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Vodafone-reziliere Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua am si eu o intrebare! As dori sa imi reziliez contractul cu Compania Vodafone! Numai sunt multumit de servicile lor! Dar ei imi cer o taxa de 200 de ... (vezi toată discuția)