avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Activitate RemusRufa

Activitate RemusRufa

Buna ziua!
Zilele trecute am vazut pe site-ul just.ro ca Bet365 a primit o hotarare in urma procesului impotriva ONJN. As dori sa-mi spuneti cum se interpreteaza hotararea. Este in favoarea sau defavoarea casei de pariuri?

- Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Dispune anularea în parte a deciziilor nr. 2168 şi 2169 din 07.09.2015 în privinţa menţiunii din anexa la acestea prin care se stabileşte că dreptul de organizare şi operare este acordat începând cu data de 01.10.2015. Obligă pârâtul Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc la plata către reclamant a sumei de 100 lei reprezentând taxa de timbru aferentă capetelor de cerere admise. Respinge cererea în rest ca neîntemeiată. Cu drept de a formula recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cale de atac care se va depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată azi 15.06.2018 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei conform art. 296 alin. 2 Cod proc. civ.
Document: Hotarâre 2824/2018 15.06.2018
Discuție Bani ANRP
Tatălui mei i s-a luat abuziv o casă și un teren pe timpul comuniștilor. Are toate actele pe casa și terenul respectiv, schițe etc.
Prin septembrie 2012 am dat primăria în judecată pentru a ne recunoaște terenul și a recupera mai repede banii. Procesul a durat aproximativ un an de zile. În 7 din cele 8 ședințe nu s-a dat niciun răspuns concludent... toate numai amânări. În cea de-a 8-a au recunoscut terenul și casa doar că nu au avut de unde să ne dea teren sau echivalentul lui în bani. Acest proces s-a încheiat așa.
După ce primăria locală ne-a recunoscut terenul și casa, dosarul a fost trimis la ANRP unde am primit un număr de înregistrare din 5 cifre. A fost tatăl meu să se intereseze de stadiul dosarului și i s-a spus că trebuie să mai aștepte lejer 1 an de zile.
Prin octombrie avocata a deschis un alt proces a cărui primă ședință s-a finalizat astăzi, cum era de așteptat "amână cauza". De acum trebuie să așteptăm până la finele lunii ianuarie...
Ce este de făcut? Așteptăm să se termine și acest proces? Credeți că se va decide ceva concret după finalizarea procesului? Ce părere aveți despre acționarea la CEDO?
Am observat că unele persoane au primit mai repede banii cu toate că sunt aproape ultimele de pe listă prin "Decizie emisă în baza Sentinţei Civile....". Ce înseamnă aceasta și de ce sunt îndreptățite să primească banii mult așteptați mai devreme?