avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate anaavoncosmetics

Activitate anaavoncosmetics

Deci daca am platit 95 de lei, ce valabilitate are asigurarea pana trebuie sa platesc din nou? 2 săptămâni?
Buna ziua tuturor! Dacă am depus declarația unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice si am platit 95 de lei( atât mi-a dat doamna de la ghișeu pe foaia de varsamant) pentru asigurarea medicală, cât este asigurarea valabila? Am fost la CAS Iasi si mi s-a dat adeverința.
95 de lei înseamnă valabilitate 2 săptămâni de cand se emite adeverința?
Sunt derutată pentru ca stiam ca trebuia sa platesc 190 de lei.
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Schimbarea actelor
Mulțumesc foarte mult !
Răspuns la discuția Schimbarea actelor
Mulțumesc ! Dar să înțeleg că pot schimba oricând titularul contractelor ?
S-a efectuat vânzarea unui apartament , eu fiind cumparatorul . Întrebările sunt:
1. În cat timp în mod legal pot schimba titularul contractelor de la utilitati, dar și buletinul, fara a suporta consecințele penalizărilor?
2. La schimbarea titularului, trebuie să participe ambele părți?
3. Ce acte sunt necesare pentru a efectua aceste modificări?
Discuție Şcoala=bani ?
În prezent sunt elevă în clasa a XII a la o şcoală din Iaşi. Ca să ajung până aici ,am trecut prin mai multe etape emoţionale,dar şi materiale. Sala de clasă arăta groaznic,aveam uşă de lemn,parchet vechi din care se ridica praful şi era riscul de imbolnăvire,scaune din lemn,bănci la fel,geamuri din lemn şi astăzi. Dintre cele enumerate mai sus ,am dat bani pentru scaune,uşă si 20 de lei din 100 pentru parchet. Având în vedere că de caţiva ani stau in chirie cu părinţii mei,aceştia nu şi-au permis sa plătească 100 de lei pentru parchet ,iar restul de bani i-a pus diriga mea. În plus,în fiecare an am pus câte 5 lei pentru cadoul profesorilor. Anul acesta ,diriga mea s-a gândit să dăm 10 lei pentru aceştia având în vedere că unii fac pregătire pentru Bacalaureat. Am fost singura din clasă care nu a dat banii pentru că nu am avut posibilităţi. De asemenea,diriga mea s-a uitat foarte urât la mine când i-am spus că nu am dat bani. Ca să nu mai spun că aceasta vorbeşte urât uneori la ore. Doamna director ne promisese că dacă facem aceste amenajări ,ni se vor pune geamuri de termopan ,dar nici până in ziua de astăzi ,nu avem. Diriga face toate astea pentru că vrea să se laude şi este materialistă. De fiecare dată când mă vede,imi spune de cei 80 de lei pe care trebuie să îi dau şi practic sufăr deoarece se comportă aşa. Altă problemă care o am este că banii pentru bursele de boală nu vin la timp ,cea de epilespie fiind doar de 40-45 de lei. Cum vi se pare că elevii dau bani ca să poată avea o clasă normală în care să inveţe? Ce aş putea eu ca elevă să fac? Pot schimba sau măcar pot să trag un semnal de alarmă in privinta acestor chestii?