avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate carmengi

Activitate carmengi

Deci se poate verifica doar intreband contabilul scolii?
Buna ziua!

As dori sa ma poata lamuri cineva de sumele restante provenite in urma hotararilor judecatoresti difera atat de mult si in cadrul aceleiasi scoli si de la o scoala la alta, la colegi cu aceeasi vechime. Recunosc ca sunt in totala necunostinta de cauza cu privire la aceste hotarari asa ca as dori un raspuns cat mai pe intelesul meu :) multumesc
Buna ziua!

La liceul nostru suntem 4 profesori titulari si normele sunt aprox. 3,40, in loc de 4. In situatia in care eu am dubla specializare, mi s-a propus sa iau 3 ore de completare din cealalta specializare pentru completarea normei. Anul viitor scolar 2016-2017 sigur se va intra in restrangere la nivelul catedrei asa ca intrebarea mea este urmatoarea: in anul scolar 2016-2017 voi intra automat in restrangere partiala eu, deoarece deja as avea din anul anterior completare pe a doua specializare in scoala, sau se va face punctajul fiecarui membru din catedra si va pleca cea cu punctajul cel mai mic?

Numirea mea se va modifica de pe 18 ore pe o specializare - pe 16 ore + 2 ore pe cealalta specializare si risc sa intru fara concurs de punctaj in restrangere partiala?

Astept cu mare interes raspunsul d-voastra.
Va multumesc anticipat!