avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Suma restanta hotarari judecatoresti: de ce difera ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Suma restanta hotarari judecatoresti: de ce difera atat de mult de la un cadru didactic la altul, cu aceeasi vechime, din aceeasi scoala?

Buna ziua!

As dori sa ma poata lamuri cineva de sumele restante provenite in urma hotararilor judecatoresti difera atat de mult si in cadrul aceleiasi scoli si de la o scoala la alta, la colegi cu aceeasi vechime. Recunosc ca sunt in totala necunostinta de cauza cu privire la aceste hotarari asa ca as dori un raspuns cat mai pe intelesul meu :) multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 23 Decembrie 2014
Pt.ca si veniturile au fost diferite ....
Este posibil, sa fie si greseli de calcul, in contabilitate. Ar trebui, sa intrebati la contabilitate/ sa verificati modul de calcul.
Deci se poate verifica doar intreband contabilul scolii?
Daca venitul (salariu, salariu de merit, sporuri, etc.) este acelasi si s-a obtinut o hotarare judecatoreasca unica (pe baza unui tabel nominal cu cei care au contestat diminuarea veniturilor), perioada de plata aceeasi, etc., nu ar trebui, sa existe diferente. Greseala poate aparea, in acest caz, numai din calcul contabil.
Cred ca diferenta este data de dispozitivul hotararii si nu calculul efectiv.
Ultima modificare: Marți, 23 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale necuvenite eloria eloria Am fost detasata ca director adj. la o alta scoala in perioada iunie 2008-oct. 2009. Dupa plecarea de la scoala si revenirea pe catedra titulara, am ... (vezi toată discuția)
Salarizare gresita-cine raspunde? Andreea 20000 Andreea 20000 Buna ziua!Sunt profesor si lucrez in invatamantul de stat.Anul trecut am fost detașată la o scoala.In luna septembrie m-am reîntors la scoala unde sunt ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul indemnizatie (situatie atipica) Clarify11201 Clarify11201 Buna seara, Suntem intr-o situatie in care nimeni nu stie sa ne raspunda concret. Situatia este vaga si traim in necunostinta de cauza legat de modul de ... (vezi toată discuția)