avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate arina770

Activitate arina770

Imi puteti spune, va rog, ce argumente pot folosi pentru a lamuri aceasta situatie?
Consecinta interpretarii ca acel procent de pana la 12% se aplica la salariul din grila de salarizare, este ca practic nu beneficiez de marirea salariului conform OUG 27/2015.
Va multumesc!
Buna ziua,
Sunt functionar public in administratia publica locala, iar salariul obtinut este salariul minim pe economie, rezultat in urma cresterii nivelului acestuia la 1 iulie 2015. Salariul la care as fi avut dreptul , conform grilei de salarizare, ar fi fost sub nivelul salariului minim pe economie.
Vreau sa va intreb daca cresterea salariului , potrivit OUG 27/2015, cu un procent de pana la 12%, se aplica la salariul din grila de salarizare, sau la salariul rezultat dupa aplicarea HG 1091/2014, respectiv cresterea salariului minim pe economie la 1 iulie 2015(1050 lei).
Va multumesc!
In administratia publica, iar fisa postului nu are nicio legatura cu obiectul de activitate al SRL-ului.Nu sunt politist.
Multumesc,
Multumesc!
Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti daca am calitatea de functionar public in functie de executie , dar si de administrator de SRL , care nu are nicio legatura cu domeniul de activitate in care functionez ca functionar public, apare starea de incompatibilitate?Daca da,unde scrie acest lucru.
Multumesc mult!
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie:un functionar public nou angajat care are un PFA cod CAEN 6622 si un SRL cod CAEN 6619 ce ar trebui sa declare in ,, Declaratia de interese"?(sau, daca este cazul sa declare ceva in aceasta situatie).
Multumesc!
Multumesc !
Buna seara,
Va rog sa -mi spuneti daca perioada lucrata in urma incheierii unui contract de mandat cu o societate de asigurari poate fi considerata vechime in munca ,stagiu de cotizare, sau nici una nici alta.Mentionez ca societatea a retinut la sursa CAS incepand cu luna iulie2013 in lunile in care s-a realizat venituri.
Multumesc!