avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate coldmountain

Activitate coldmountain

ANAF-ul in calitate de reclamanta trebuie sa ii achite fostului administrator acea suma, actualul administrator nu are nimic de achitat.
Procedura insolventei a fost deja inchisa, firma fiind radiata la momentul cand ANAF a promovat cerere in instanta pt.atragerea raspunderii patrimoniale a fostului administrator. De aceea, Eu nu mai avea calitate procesuala activa fiindca a depus cerere ca asociat al societatii cand aceasta era deja radiata din evidentele ORC. Pt.acest motiv instanta a considerat ca Eu trebuie sa achite fostului administrator acea suma de bani. Puteti face apel inca, sunteti in termen.
Daca acea factura se regaseste in actele contabile ale firmei ce urmeaza sa intre in faliment veti fi contactat cu siguranta de catre lichidatorul judiciar printr-o somatie de plata.
Răspuns la discuția Pensie intretinere Noul Cod Civil
Va multumesc pt.ajutor. Cu fostul sot ma inteleg, nu se pune problema sa nu plateasca pensia alimentara, insa vreau sa fiu sigura ca achita 1/4 din venituri si nu alta suma, asadar as prefera sa imi fie virati banii direct de la locul de munca. De ce sa apelez la executor daca ma pot duce eu cu hotararea de divort la locul sau de munca? Este obligatoriu prin executor?
Buna ziua,
doresc sa aflu care este procedura prin care trebuie sa pun in aplicare hotararea de divort prin care fostul sot a fost obligat la plata pensiei de intretinere in cuantum de 1/4 pt.minorul ramas in grija mea? Trebuie sa depun hotararea personal la locul de munca al fostului sot sau o comunica instanta?
Va multumesc !
Proprietarul achita impozitul si nu arendasul.
Vedeti si > www.avocatnet.ro/content/art...
Buna ziua,
dupa divort am revenit la numele de fata, inca nu am primit hotararea de divort nefiind redactata.
In timpul casniciei am achizitionat impreuna multe bunuri mobile insa acum fac vorbire doar de casa si masina, care sunt bunuri comune si urmeaza sa ramana in continuare in folosinta sotului deoarece eu ma voi muta in alt oras si asa ne-am inteles ca eu sa il las sa locuiasca in casa si sa foloseasca masina.
Legat de casa: cum procedez pt.notarea in Cartea Funciara a schimbarii numelui meu de familie? Sa nu am surprize ulterior......
Referitor la masina: pe talonul de inmatriculare apare fostul sot ca proprietar desi masina a fost cumparata in timpul casatoriei si achitata exclusiv cu banii mei (lucru pe care il pot dovedi fiindca detin documente in acest sens). Ma gandesc ca ar putea sa vanda fara probleme masina sustinand ca are mandatul meu tacit ceea ce ar fi o minciuna. As dori sa stiu cum ma pot proteja pt.ca fostul sot sa nu vanda masina fara acordul meu, fiindca suspectez ca asta are de gand sa faca (de fapt a amenintat ca asta va face ..... )?
Ce demersuri trebuie sa fac la Politie -Inmatriculari Auto in sensul asta?

Si pt.rezolvarea ambelor situatii : trebuie neaparat sa astept hotararea de divort sau se poate si cu Certificat de grefa eliberat de Judecatorie?
Va multumesc pentru ajutor !
Am inteles ca daca depunem de comun acord nu se mai citeaza Autoritatea Tutelara, desi pe portalul instantelor de judecata la dosar apare si Autoritatea Tutelara ........ . V-am spus, la prima infatisare si singura de altfel judecatorul ne-a ascultat pe amandoi, nu a pomenit nimic de Autoritatea Tutelara ...... Ar putea fi acesta un motiv sa repuna cauza pe rol? Multumesc
Pai s-a amanat, inca nu s-a pronuntat. Se poate depune acum cerere de urgentare redactare?

Temerea este ca s-ar putea sa fie si alte amanari .......Pe mine ma intereseaza solutia, sa fie admisa cererea.
Ar putea sa respinga cererea daca am fost de acord amandoi?
Buna ziua,intr-un proces de divort de comun acord, cu minor, partile s-au prezentat la primul termen de judecata, au sustinut ca staruie in desfacerea casatoriei, infatisarea nu a durat mai mult de 10 minute. Judecatorul a fost de acord cu cele scrise de acestia in cerere legat de toate aspectele (domiciliu minor, pensie de intretinere, etc. ....) neaducand in discutie nimic legat de Autoritatea Tutelara (care nu a fost citata) si, cu toate acestea a amanat deja pronuntarea de doua ori. :(
Am vorbit la telefon cu grefierul care a motivat ca se amana din cauza lipsei de timp. Legal, de cate ori se poate amana o pronuntare? Ma intereseaza si ce as putea sa fac in sensul de a grabi acest proces. Deja ma gandesc ca va trece inca o saptamana si iar va amana pronuntarea....... E normal asa ceva? Oare o fi lipsa timpului sau altceva? E posibil ca cererea sa fie respinsa desi, repet: partile s-au inteles iar judecatorul nu a adus in discutie martori, Autoritate Tutelara, etc. .... Multumesc !