avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate irc80

Activitate irc80

Tocmai aici este problema. In decizie scrie ca poate fi vizitat la orice ora si poate sa stea cat vrea si la unul si la altul. Practic nu se respecta o decizie judecătorească .
Buna ziua. O sa fiu scurt si la obiect. Am o decizie judecatoreasca in care scrie negru pe alb ca tutela minorului o au ambi parinti. Cel la care sta minorul nu-i permite celuilalt sa viziteze sau sa stea cu minorul. Ce este de făcut?
Buna ziua. As vrea sa stiu si eu ce reprezintă instiintarea aceasta: "Va aducem la cunoștință faptul ca dosarul penal cu nr de mai sus, a fost înaintat cu propunere procedurala parchetului de pe lângă judecătoria......unde este înregistrat sub nr....." Mentionez ca eu sunt reclamantul. Va mulțumesc anticipat
Imi cer scuze pentru intarziere...Am fost informat de catre politie si am si semnat ca sunt de acord sa o platesc eu.....dar nu mai vreau pentru ca toata lumea mi-a zis ca nu imi voi recupera banii.....sau daca ii recuperez dureaza ani de zile....ce se poate intampla daca nu respect angajamentul pentru care am semnat?
Salut.Am depus o plangere penala impotriva administratorului de bloc pentru savarsirea de acesta a infractiunii de delapidare!Dupa luni de cercetari politia a dispus efectuarea unei expertize contabile judiciare pe care m-am angajat sa o platesc eu....Au trecut luni de atunci si nu am mai primit nimic. Eu m-am razgandit...nu m-ai vreau sa platesc aceasta expertiza.Ce se poate intampla?Se face in continuare expertiza pe banii statului sau se claseaza pentru ca eu nu mai vreau sa platesc?
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Salut! Am o proprietate, iar in acte sunt trecute 3 persoane, fiecare cu un procent de 33,33%. Eu vreau sa vand si sa se imparta in mod egal....problema este ca cele 2 persoane nu vor acest lucru... ce este de facut? Nu vreau sa ajung in tribunal ca banuiesc ca am numai de pierdut...timp si bani aruncati pe fereastra...
Ce inseamna ''Stadiu procesual: Fond'' ?
Va multumesc mult pentru raspunsuri!Sper sa fie adevarat MBH....da' din cate am citit sunt slabe sanse....am vazut ca mai erau deschise discutii cu acest subiect si imi cer scuze ca l-am mai deschis si eu.Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Adriantot si elga50!Tot ce au spus a fost folositor si o sa transmit si eu mai departe!
Multumesc mult!Din cate am inteles are conventie civila si plateste impozit la fisc...