avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decizie judecatoreasca- program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decizie judecatoreasca- program vizita

Buna ziua. O sa fiu scurt si la obiect. Am o decizie judecatoreasca in care scrie negru pe alb ca tutela minorului o au ambi parinti. Cel la care sta minorul nu-i permite celuilalt sa viziteze sau sa stea cu minorul. Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:38, 3 Februarie 2017
Buna ziua,
poate face o cerere de chemare in judecata pentru stabilirea unui program de vizita.
Tocmai aici este problema. In decizie scrie ca poate fi vizitat la orice ora si poate sa stea cat vrea si la unul si la altul. Practic nu se respecta o decizie judecătorească .
irc80 a scris:

Tocmai aici este problema. In decizie scrie ca poate fi vizitat la orice ora si poate sa stea cat vrea si la unul si la altul. Practic nu se respecta o decizie judecătorească .


cat vrea cine?
Puneti in executare silită avea hotărâre daca spuneti ca vi se impiedica accesul la minor.
Ar trebui să formulați o cerere prin care să solicitați instanței de judecată stabilirea unui program de vizitare prin care să se stabilească în mod concret zilele, orele și modalitatea în care trebuie să se desfășoare vizita.

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari privind domiciliul copilului MIHAELA333 MIHAELA333 Buna ziua,va rog sa ma ajutati daca puteti cu un sfat.Am divortat la notar,apoi am introdus un ordin de protectie in instanta,printre ce am cerut eu acolo nu ... (vezi toată discuția)
Art 307 - nerespectarea mãsurilor privind încredinþarea minorului nexus nexus Buna ziua, As vrea sa va intreb daca acest articol este aplicabil si in cazul in care nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva: [i]Reţinerea de ... (vezi toată discuția)
Respectarea hotărârii judecătoreşti Martonze Martonze Un părinte are program de vizită stabilit prin hotărâre judecătorească. Nu se prezintă luni de zile la program,dar, la un nou proces demonstrează cu ... (vezi toată discuția)