ok,inteleg acest lucru si iti multumesc frumos pentru promptitudinea ta.iar ca raspuns la intampinarea lor ce anume ar trebui sa fac?cum o formulez?Radu9 a scris:
Da, prin depunerea unei cereri de modificare a cererii de chemare în judecată prin care îl chemați în instanță pe primar. O depuneți cu încă un exemplar al cererii de chemare în judecată și al înscrisurilor doveditoare.
buna seara,pe scurt mi-a fost ridicata masina dintr-o parcare cu plata in constanta,eu parcand noaptea in jurul orei 1 cand nu se afla nici un lucrator la parcare,iar a doua zi cand m-am dus sa o iau nu mai era...am platit 625 lei taxa pentru recuperare din parcul auto iar un politist de la locala mi-a facut si un proces verbal de 400 lei in 48 ore.
am facut plangere la judecatoria constanta impotriva procesului verbal si a firmei care a ridicat autoturismul.
politia locala a depus o intampinare in care invoca exceptia lipsei capacitatii de folosinta a directiei politia locala constanta...ea fiind reprezentata prin primar
intrebarea mea este ce pot sa mai fac acum?pot sa mai specific faptul ca vreau sa chem in judecata primarul ?