avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

raspuns la intampinare

buna seara,pe scurt mi-a fost ridicata masina dintr-o parcare cu plata in constanta,eu parcand noaptea in jurul orei 1 cand nu se afla nici un lucrator la parcare,iar a doua zi cand m-am dus sa o iau nu mai era...am platit 625 lei taxa pentru recuperare din parcul auto iar un politist de la locala mi-a facut si un proces verbal de 400 lei in 48 ore.
am facut plangere la judecatoria constanta impotriva procesului verbal si a firmei care a ridicat autoturismul.
politia locala a depus o intampinare in care invoca exceptia lipsei capacitatii de folosinta a directiei politia locala constanta...ea fiind reprezentata prin primar
intrebarea mea este ce pot sa mai fac acum?pot sa mai specific faptul ca vreau sa chem in judecata primarul ?
Cel mai recent răspuns: Radu9 , utilizator 15:46, 27 Ianuarie 2015
Da, prin depunerea unei cereri de modificare a cererii de chemare în judecată prin care îl chemați în instanță pe primar. O depuneți cu încă un exemplar al cererii de chemare în judecată și al înscrisurilor doveditoare.
Ultima modificare: Luni, 26 Ianuarie 2015
Radu9, utilizator
ok,inteleg acest lucru si iti multumesc frumos pentru promptitudinea ta.iar ca raspuns la intampinarea lor ce anume ar trebui sa fac?cum o formulez?Radu9 a scris:

Da, prin depunerea unei cereri de modificare a cererii de chemare în judecată prin care îl chemați în instanță pe primar. O depuneți cu încă un exemplar al cererii de chemare în judecată și al înscrisurilor doveditoare.

Răspunsul la întâmpinare reprezintă efectiv răspunsul dvs. la apărările pârâtului. Dacă dvs. considerați excepția invocată nefondată depuneți un răspuns la întâmpinare prin care combateți cu argumente cele susținute de partea adversă. Dar dacă și dvs. sunteți de acord cu excepția invocată și știți că va fi admisă puteți să nu depuneți niciun răspuns. Dacă pe lângă excepție a prezentat și apărări de fond, le demontați și pe acelea.

Cum trebuie să arate un răspuns la întâmpinare găsiți aici: [ link extern ]

Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns intampinare, calitate procesuala Florentinaif Florentinaif In plangerea contraventionala am trecut ca parat doar: Serviciul de Circulație pe Drumurile Publice, irecția Generală de Poliție Locală. In Intampinare ... (vezi toată discuția)
Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea termenului de depunere a rãspunsului la întâmpinare silviamarin2007 silviamarin2007 Daca nu am depus in 10 zile intampinare la intampinarea institutiei pe care am dat-o in judecata care sunt consecintele? Este obligatorie formularea de catre ... (vezi toată discuția)