Da de acord: cu 4 si 4 ore
Dar pe contract ma gandesc ca trebuie mentionat exact in care dintre cele 4 ore este de gasit muncitorul la o firma ?
si in care perioada de alte 4 ore la cealalta?
Dar daca nu am nevoie azi sa lucreze 4 ore ci doar doua sau mai putin? si poate mai mult la cealalta? atunci cum fac? in caz de control daca pe contract scrie altceva unde le spun ca e muncitorul meu?
(mentionez ca e vorba despre muncitori necalificati care sunt folosit pentru ambalarea unor produse diferite la firme diferite si e nevoie de ei in functie de comenzi)
Salariul cred va fi minim pe economie
programul de 8 ore
dar cum facem angajarea celor care urmeaza sa vina pentru a complecta necesarul de muncitori, dar cei existenti cum ii trimitem sa lucreze la cea de-a doua firma?Prin detasare?
Cum se procedeaza daca se doreste (cu forme legale) ca 2 firme sa foloseasca aceeasi angajati?
Mentionez ca ambele nu au de lucru permanent
adica ex: acum lucreaza la una dintre ele apoi vrem sa-i mutam sa lucreze la cealalta si tot asa in functie de comenzile pe care le primim
Cum se face?
Inspectorii au dat amenzi de peste 5000 de lei, în prima săptămână din acest an(2015), după ce au descoperit deficienţe privind relaţiile de muncă.
Principalele deficienţe stabilite în controale:
– registrul general de evidenţă al salariaţilor în format electronic nu se păstrează la sediul societăţii.
La ce se refera?
Adica trebuie sa salvez pe discheta sau CD?
Sau ce ne cer defapt?