avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Activitate Luciana Floroiu

Activitate Luciana Floroiu

Problema este ca nu se specifica nimic despre atributiile tutorelui in decizia de interdictie, este generala pentru administrarea bunurilor și veniturilor, fiind definitivata in baza unei expertize din partea unei comisii medicale(bunica nu mai vorbeste, de scris sau semnat nici nu poate fi vorba)...Vă mulțumesc pentru răspuns
Buna seara, am o mare problemă în finalizarea primirii unei despăgubiri pe numele bunicii mele, pusă sub interdicție din cauza unor probleme medicale neurologice. Deși s-au deschis 2 dosare la judecătoria de care aparține -unul pentru punerea sub interdicție, finalizat și definitiv,unul pentru ca tutorele sa poată incasa despăgubirea din retrocedare pe numele sau-nefinalizat în sensul ca judecătoria a respins cererea deoarece nu este de competenta sa, nici primăria nici judecătoria de care apartine și nici banca de la care trebuie incasata despagubirea nu oferă o soluție sau o îndrumare în aceasta situație! Unde trebuie mers și ce document trebuie scos în acest caz? Mulțumesc anticipat.
Buna ziua, avand in vedere ca sunt destul de frecvente cazurile in care, desi detin scrisoare de reprezentare din partea clientului, acesta incheie contractele de asigurare prin broker-ul firmei de leasing in cazurile in care are calitatea de utilizator - sustinand ca asa este stipulat in contractul de leasing, va rog sa imi acordati si punctul dumneavoastra de vedere in aceasta speta.

Va multumesc anticipat,