avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ref: obligativitate utilizator auto (achizitionat in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ref: obligativitate utilizator auto (achizitionat in sistem de leasing) de a incheia contractele de asigurare strict prin broker-ul/ intermediul firmei de leasing si stipularea acestui lucru in contractul de leasing auto

Buna ziua, avand in vedere ca sunt destul de frecvente cazurile in care, desi detin scrisoare de reprezentare din partea clientului, acesta incheie contractele de asigurare prin broker-ul firmei de leasing in cazurile in care are calitatea de utilizator - sustinand ca asa este stipulat in contractul de leasing, va rog sa imi acordati si punctul dumneavoastra de vedere in aceasta speta.

Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Luciana Floroiu , Consultant asigurari 21:40, 5 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ati avut o speta asemnatoare??? Sorina Tusa Sorina Tusa Buna ziua, am o speta cu privire la obligarea asiguratorului la plata de daune, conform asigurarii CASCO. Specificul este urmatorul: Clientul meu a avut ... (vezi toată discuția)
Schimbare asigurator in cadrul unui contract de leasin auto zambet zambet Buna ziua, Ca persoana juridica, am un contract de leasing auto. Politele RCA si CASCO au fost incheiate de firma de leasing cu singurul broker de asigurari ... (vezi toată discuția)
Pot sa trag la raspundere un broker daca asiguratorul refuza nejustificat sa-mi achite contravaloarea reparatiilor efectuate la un autoturism in baza unei polite casco? sorina.scurtu sorina.scurtu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea chestiune. Vreau sa stiu cum pot/ daca pot sa trag la raspundere un broker de asigurare in situatia in care ... (vezi toată discuția)