avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate D_Alina_E

Activitate D_Alina_E

Răspuns la discuția Infiintare firma parcare cu plata
Va multumesc!
Buna seara!
Am un teren inchiriat unde as dori sa amenajez o parcare cu plata.
Am cautat in nomenclatorul CAEN pentru a vedea ce cod se potriveste acestei activitati.Am gasit 6820 si 5221 si ambele par ca se potrivesc.Imi puteti spune care este cel corect, care este mai potrivit acestei activitati?Va multumesc!

Buna ziua,
Dat fiind faptul ca nu am primit nici un raspuns la intrebarea adresata acum 10 zile, revin inca o data cu aceasta in speranta ca voi primi acest raspuns.

Pentru o societate comerciala infiintata in iunie 2015, fara activitate in prezent si fara salariati, trebuia depus vreun document sau declaratie catre ANAF?Urmeaza sa incep activitatea in noiembrie.Ce demersuri sunt necesare?Mentionez ca societatea nu e platitoare de TVA, doar micro cu 3% impozit.Domeniul de activitate - pizzerie si as dori sa stiu daca e mai bine sa raman ca neplatitor de TVA sau sa ma inregistrez ca platitor de TVA? Multumesc

Buna ziua,
Pentru o societate comerciala infiintata in iunie 2015, fara activitate in prezent si fara salariati, trebuia depus vreun document sau declaratie catre ANAF?Urmeaza sa incep activitatea in noiembrie.Ce demersuri sunt necesare?Mentionez ca societatea nu e platitoare de TVA, doar micro cu 3% impozit.Domeniul de activitate - pizzerie si as dori sa stiu daca e mai bine sa raman ca neplatitor de TVA sau sa ma inregistrez ca platitor de TVA? Multumesc