avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatii SRL infiintat iunie 2015 fara salariati si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatii SRL infiintat iunie 2015 fara salariati si activitate

Buna ziua,
Pentru o societate comerciala infiintata in iunie 2015, fara activitate in prezent si fara salariati, trebuia depus vreun document sau declaratie catre ANAF?Urmeaza sa incep activitatea in noiembrie.Ce demersuri sunt necesare?Mentionez ca societatea nu e platitoare de TVA, doar micro cu 3% impozit.Domeniul de activitate - pizzerie si as dori sa stiu daca e mai bine sa raman ca neplatitor de TVA sau sa ma inregistrez ca platitor de TVA? Multumesc
Cel mai recent răspuns: D_Alina_E , utilizator 12:51, 10 Noiembrie 2015

Buna ziua,
Dat fiind faptul ca nu am primit nici un raspuns la intrebarea adresata acum 10 zile, revin inca o data cu aceasta in speranta ca voi primi acest raspuns.

Pentru o societate comerciala infiintata in iunie 2015, fara activitate in prezent si fara salariati, trebuia depus vreun document sau declaratie catre ANAF?Urmeaza sa incep activitatea in noiembrie.Ce demersuri sunt necesare?Mentionez ca societatea nu e platitoare de TVA, doar micro cu 3% impozit.Domeniul de activitate - pizzerie si as dori sa stiu daca e mai bine sa raman ca neplatitor de TVA sau sa ma inregistrez ca platitor de TVA? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii la anaf pentru o firma (pizzerie)? Magda 2018 Magda 2018 Buna seara!Am nevoie de ajutor.Nu stiu daca este locul potrivit ,dar incerc.Am infiintat o firma,o pizzerie mai exact.Eu stiu sa ma organizez cu partea de ... (vezi toată discuția)
Firma noua mefistos mefistos Imi puteti spune va rog daca pentru un site online ce presteaza servicii dedicate persoanelor juridice este necesar infiintarea unui SRL platitor de TVA? Daca ... (vezi toată discuția)
Anulare din oficiu a codului de inreg in scop de tva mariastan74 mariastan74 Buna ziua, Va supun atentiei o speta.S-a achizitionat o SRL in anul 2013.Societatea respectiva nu a avut activitate pana la acel moment. In 2013 a ... (vezi toată discuția)