avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana_StefaniaDragomir

Activitate Adriana_StefaniaDragomir

Am depus actele necesare pentru pensie limită de vârstă, anterior fiind în pensie de boală , fără perioadă întreruptă între ele. Îmi lipsesc 5 luni pentru a avea stagiul complet de cotizare de 30 de ani. Cum îmi va afecta acest lucru cuantumul pensiei ce o voi primi și ce modalitate de remediere există. Va mulțumesc.
Răspuns la discuția Ordinul prefectului
Multumesc
Răspuns la discuția Ordinul prefectului
Nu este niciun proces pe rol
Răspuns la discuția Ordinul prefectului
Nu am facut decat succesiunea si am obtinut certificatul de mostenitor unde este precizat 'dreptul de proprietate asupra casei de locuit........iar terenul aferent constructiei fiind trecut in proprietatea statului la data cumpararii, urmand sa-i fie reconstituitmostenitoarei in baza legii 18/1991 cu modificarile ulterioare' . Nu am facut intabulare.
Sunt proprietara unei case obtinuta ca mostenire la decesul tatalui meu(mamafiind decedata cu mult timp in urma). Am obtinut certificatul de mostenitor asupra casei(eu fiind unic mostenitor). Am vrut sa donez aceasta casa si notarul mi-a cerut Ordinul prefectului pentru terenul de sub casa pentru ca aceasta casa a fost cumparata de tatal meu inainte de 1989. In 2013 Primaria din localitatea unde e casa nu mi-a putut elibera acest act pentru ca Ordinul prefectului era suspendat. Ce pot face in aceasta situatie pentru a putea incheia actul de donatie? Va multumesc.