avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordinul prefectului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordinul prefectului

Sunt proprietara unei case obtinuta ca mostenire la decesul tatalui meu(mamafiind decedata cu mult timp in urma). Am obtinut certificatul de mostenitor asupra casei(eu fiind unic mostenitor). Am vrut sa donez aceasta casa si notarul mi-a cerut Ordinul prefectului pentru terenul de sub casa pentru ca aceasta casa a fost cumparata de tatal meu inainte de 1989. In 2013 Primaria din localitatea unde e casa nu mi-a putut elibera acest act pentru ca Ordinul prefectului era suspendat. Ce pot face in aceasta situatie pentru a putea incheia actul de donatie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:55, 8 Februarie 2015
cum adica Oridnul Prefectului era suspendat???
Cum ati intabulat imobilul?
Exista un proces pe rol?
Nu am facut decat succesiunea si am obtinut certificatul de mostenitor unde este precizat 'dreptul de proprietate asupra casei de locuit........iar terenul aferent constructiei fiind trecut in proprietatea statului la data cumpararii, urmand sa-i fie reconstituitmostenitoarei in baza legii 18/1991 cu modificarile ulterioare' . Nu am facut intabulare.
Nu este niciun proces pe rol

Alte discuții în legătură

Ordinul prefectului AdrianaStefaniaDragomir AdrianaStefaniaDragomir Buna ziua, In urma decesului tatalui meu, eu fiind unica mostenitoare, am devenit mostenitoarea unei case pe care tatal meu, vaduv la momentul respectiv , a ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordinul prefectului ciausu domnica ciausu domnica Buna ziua in anul 196x parintii mei au cumparat un teren in baza unei chitante de mana. Pe acel teren au ridicat o casa . La primarie exista un rol deschis ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate calc calc Buna ziua.Tatal meu este mostenitorul (fratii lui renuntand la partile lor,la notar bineinteles)unei case cu teren,unde si locuieste din 1991.Casa afost a ... (vezi toată discuția)