avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate Camelia2020

Activitate Camelia2020

După aproape 2 ani de proces am câștigat în prima instanță și la apel. Acum aștept să se redacteze sentința să o pot pune în aplicare.
Am trecut printr-o experiență similară și am câștigat în instanță. Durează cîteva luni bune procesul, poate 1 an, dar merită efortul mai ales că suma este consistentă. Vă doresc succes!
Mulțumesc mult pentru răspuns. Înseamnă că mai am șanse.
Bună ziua,

Pe parcursul mai multor luni am împrumutat o persoană (în care desigur aveam încredere, fiind într-o relație) prin transferuri bancare cu mențiunea „împrumut luna x”.
Nu mă așteptam să se ajungă la o sumă considerabilă și la sfârșit am propus să încheiem contract la notar. Desigur că debitorul a refuzat.
I-am propus o înțelegere pe cale amiabilă și mai are câteva săptămâni să se decidă.
Întrebarea mea, ca a multor altor persoane care se regăsesc în situație asemănătoare: „ce șanse de reuștă am în instanță?” Am mesaje, emailuri prin care recunoaște datoria, dar nimic semnat la notar. Printre altele și mesaje de șantaj, amenințări.
Ca orice om de bună credință, nu m-am gândit că se va ajunge într-o situație atât de gravă, mai ales că i-am propus eșalonarea plăților.
Mulțumesc mult pentru răspuns.