Diana  Petrache 
	    	Avocat

Diana  Petrache 
	    	Avocat	    

Camelia2020 
	    	Utilizator

Camelia2020 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bobyfiat	                   

Bună ziua,
Doresc să solicit consultanță juridică în legătură cu recuperarea unei sume de 5100 de lei, pe care am împrumutat-o unei persoane ... (vezi toată discuția)
	                    bobyfiat	                   

Bună ziua,
Doresc să solicit consultanță juridică în legătură cu recuperarea unei sume de 5100 de lei, pe care am împrumutat-o unei persoane ... (vezi toată discuția)

anisiaileana	                   

va rug sa m-a ajutati.am imprumutat in2004 o persoana cu suma de 400mil lei vechi.pt.un an contract legalizat de notar,fara garantie,timpul a expirat,persoana ... (vezi toată discuția)
	                    anisiaileana	                   

va rug sa m-a ajutati.am imprumutat in2004 o persoana cu suma de 400mil lei vechi.pt.un an contract legalizat de notar,fara garantie,timpul a expirat,persoana ... (vezi toată discuția)

Robertpf	                   

Vreau sa.i dau sub forma de imprumut prin transfer banca,o suma mare de bani unui prieten pentru asi achizitiona o casa
In cazul in care nu mi.o restituie cum ... (vezi toată discuția)
	                    Robertpf	                   

Vreau sa.i dau sub forma de imprumut prin transfer banca,o suma mare de bani unui prieten pentru asi achizitiona o casa
In cazul in care nu mi.o restituie cum ... (vezi toată discuția)