avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Activitate DanGheorghe

Activitate DanGheorghe

Domnu Avocat , spuneti cà de unde sà stie cà procura nu a fost revocatà ?
Stà scris la sfàrsit : prezentul mandat nu are sfàrsit cu moartea sau incapacitatea mandatarului , mandatul isi mentine valibilitatea pànà isi indeplineste dispozitiile in baza articolului 1307 di Codul civil .........
Dragà Domnu Avocat . La notarul italian m-am identificat cu cartea de identitate italianà ,logic .Pasaport am dar e scàzut si un stiu cum sà fac pentru cà cei de la consulat parcà sunt pusi acolo sà ne incurce.... in cazul meu le-am scris intrbàndu-i ce trebuie sà fac avànd actele expirate , mi-au raspuns cà pentru eliberarea procurii am nevoie de documente romànesti valabile , bunnnnn , dupà 15 minute primesc o altà mail unde i-mi spun cà am fost programat la consulat . Bun inteles cà nu m-am dus pentru cà am mai fost decàteva ori sinu am rezolvat nimic ............#-o :angry:
Và multumesc mult pentru cà a-ti incercat sà ràspundeti la o problemà a mea .
.......procua e apostiliatà si legalizato in judecàtorie......
Bunàziua , as avea o intebare ,

Am avut nevoie de o imputernicire fàcutà mamei mele ca sà mà reprezinte in un caz de succesiune si incasare despàgubiri .
Eu domiciliez in Italia de 15 ani si am documentele romànesti expirate , am scris la consulat si mi-au ràspuns cà am nevoie de documente romànesti valabile.
In calitate de cetàtean al unei tàri UE am mers aici la un notar care este si avocat , mi-a fàcut o procurà apostiliatà si autentificatà care a spus cà e valabilà Romania fiind o tarà UE , dar cànd mama a mers la notar la noi in oras , i-a spus cà nu e bunà ........#-o
Eu nu pot sà vin acasà pànà la varà sà rezolv problema si nu stiu cum sà fac si dacà ceea ce spune notarul de la noi e adevàrat .
Multumesc .