avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate munliv

Activitate munliv

Vă mulțumesc și îmi cer scuze dar sa știți ca voi da importanta ori cărei etape. Cum am dat importanta la fiecare citație și m.am prezentat.
În camera preliminara se da o decizie? Și cu tot respectul care sunt etapele procesului? Și dacă sentința data îmi este nefavorabila chiar dacă am recunoscut fapta o pot ataca?

Eu nu am fost reținut și am recunoscut fapta .la prima înfățișare voi fi reținut?
Am comis o fapta în 2008.art215 al 123 cu aplic art 41 sunt citat încamera ppreliminara. Eu am recunoscut fapta .ce se iîntâmplă în camera preliminara
Bună seara. O întrebare pt sspecialiști, care sunt pedepsele pt inselaciune cu uz de fals cu fapta recunoscuta încă din faza de cercetare, și ce iînseamnă camera preliminara?
Răspuns la discuția Info angajare avocat
Întrebarea mea este dacă la prima înfățișare pot cere alt termen pt am angaja un avocat, menționez ca fapta a fost recunoscuta în totalitate încă din faza de urmărire. Și mai menționez ca fapta a fost în 2008 și încă de la acel moment a fost recunoscuta.
Bună ziua. IÎntr-una proces de inselaciune cu uz de fals, înprima iinstanțăiîn camera preliminara fond a fost numit un avocat din oficiu.se poate ca acest avocat sa fie schimbat la solicitarea mea cu un avocat angajat de mine ?