avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Info angajare avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Info angajare avocat

Bună ziua. IÎntr-una proces de inselaciune cu uz de fals, înprima iinstanțăiîn camera preliminara fond a fost numit un avocat din oficiu.se poate ca acest avocat sa fie schimbat la solicitarea mea cu un avocat angajat de mine ?
Cel mai recent răspuns: munliv , utilizator 09:56, 24 Februarie 2015
Da la urmatoarea intrevedere cu judecatorul solicitati termen pentru angajare aparator sau poate sa se prezinte aparatorul la acel termen.
Întrebarea mea este dacă la prima înfățișare pot cere alt termen pt am angaja un avocat, menționez ca fapta a fost recunoscuta în totalitate încă din faza de urmărire. Și mai menționez ca fapta a fost în 2008 și încă de la acel moment a fost recunoscuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minimul și maximul pedepsei munliv munliv Bună seara. O întrebare pt sspecialiști, care sunt pedepsele pt inselaciune cu uz de fals cu fapta recunoscuta încă din faza de cercetare, și ce ... (vezi toată discuția)
Unde pot face plangere politist, suspectand ca influenteaza procurorul de caz? unde pot depune ceva legat de caz dar mai sus de procurorul de caz? Diamandi Diamandi Am avut proces penal cu doi samsari, acuzatie de inselaciune, l\'am pierdut pentru ca politistul de caz a propus clasarea, fara sa faca vreo investigatie si ... (vezi toată discuția)