avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate politistlocal

Activitate politistlocal

Sectoarele de drum national din intravilanul comunelor sunt in administrarea CNADNAR, mai pe scurt a Drumurilor Nationale, ei trebuie sa instaleze indicatoare si sa faca orice lucrare la DN.
Este corect, legea cadru s-a modificat in 2018 in sensul ca personalul din sectorul sanitar precum si altii(politie) prin alt act normativ bineinteles, beneficiaza de sporul de 25%.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de comunicare a procesului verbal este modificat de doi ani si este de doua luni de la data aplicarii sanctiunii.
Munca in folosul comunitatii trebuie inceputa cel mai tarziu la un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti, deci aveti la dispozitie un an de la hotarare in care sa puteti lucra in strainatate dupa ce in prealabil anuntati Serviciul de Probatiune. Incepeti munca pana la implinirea unui an de la ramanerea definitiva a hotararaii dupa care puteni efectua orele de munca tot in interval de un an, de la inceperea executarii.
La multi ani !!!
Nu aveti probleme, dar in cazul in care autoturismul condus de prietenul dumneavoastra va apartine, se schimba total calitatea dumneavoastra in cauza, devenind suspect de incredintarea autovehiculuiui unei persoane care nu poseda permis de conducere.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din atitudiunea dumneavoastra nu mai aveti nevoie decat de un procuror hotarat, un judecator impartial si veti face inchisoare cu siguranta. Cereti sfaturi si sunteti in culpa pana peste cap.Sa avem scuze.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati traversat pe langa trecere la 5 m cred ca veti primi amenda cu siguranta. Nu prea aveti ce contesta cum a scris si Florin 421. Incercati si treceti podul peste un rau la 5 m pe langa balustrada.Succes la o eventuala contestatie.
Daca nu a fost incheiat contract, nu a achitat nici impozit la fisc pentru veniturile din chirii, asa ca puteti sa-i spuneti discret ca a savarsit o infractiune de evaziune fiscala, pe care puteti sa a sesizati, si poate se rasgandeste cu privire la termenul de predare a imobilului.
Daca firma are de achitat sume de bani la diversi creditori altii decat asociatul, sau taxe si contributii restante la bugetul de stat atunci se savarseste infractiunea de folosire a creditului de care se bucura societatea, prevazuta de legea societatilor comerciale, cu conditia sa poti demonstra ca banii au fost ridicati de administrator, altfel este lipsa in gestiune.