avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate alinq

Activitate alinq

am cumparat o masina si propietaru mi-a dat certificatu fiscal pot sa circul cu ea asa?
cum fac sa trimit bani prin PayPoint , ca nu stiu si vreau sa trimit in italia 100 de euro
Răspuns la discuția Am fost inselat- cum sa procedez?
ok multumesc!
Răspuns la discuția Intrebare accident auto
asa am patit eu nicodata sa nu mai faci asa ceva cand un sofer nu vrea amiabila suna la politie ca nu are voie sa refuze
Răspuns la discuția Am fost inselat- cum sa procedez?
Deci mai bine nu fac nici o reclamatie ,ca nu are rost,sau cum?
Răspuns la discuția Am fost inselat- cum sa procedez?
Este si vina mea intr-un fel,pentru ca am dat banii,nu?
Răspuns la discuția Am fost inselat- cum sa procedez?
Dupa cum v-am spus,el este dintr-o tara straina,am doar numele si adresa lui,pot sa ma duc la politie fara alte date despre el? Dar eu nu pot fi luat,cum ca as fi vrut sa insel casele de pariuri?Si politia ce i-ar putea face lui?
am vorbit cu o persoana straina pe facebook pe o pagina de pariuri care oferea ponturi contra cost.Mi-a dat pont la doua meciuri si mi-a spus sa ii trimit 50 de euro prin Western Union,iar eu i-am trimis,dar am constatat ca ponturile au fost false.Eu am doar numele si tara/orasul din care este persoana respectiva.Daca as vrea sa il dau in judecata sau ce pot face pentru a imi recupera banii?
Am inteles va multumesc mult ! O zi buna va doresc !!
Constat -Din dosarul cu numarul de mai sus rezulta ca susnumitul este cercetat sub aspectul savarsirii infr. prev.de art.196 al.2 si 3 Cp infractiune ce se inscrie in cazurile prevazute la art.111 al.4 teza a 2-a si al.5 din OUG nr.195/2002,modificata si completata prin L.49/2006 si OUG nr.146/2008.
Avand in vedere infractiunea pentru care este cercetat petentul,chiar daca acesta beneficiaza de prezumtia de nevinovatie,prev. de disp. art.4 Cpp,procedand la verificarea cererii,a dovezii eliberate si a actelor din dosarul susmentionat,fata de imprejurarile concrete in care a fost savarsita fapta (art.135 lit.h) si gradul de pericol social creat,apreciez cererea ca fiind neintemeiata.
In temeiul art.111 al.6 din OUG nr.195/2002 Rep.modificata si completata prin L.49/2006, OUG nr.146/2008 si disp. art. 300 al.3 Clp