avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate viostefanescu

Activitate viostefanescu

Fiind propietar pe un spatiu detinut la comun eu 82% vecinul 18%, dupa decesul acestuia, am cumparat drepturile succesorale de la nepoata lui fara ca acest imobil o camera si o baie, cu intrare comuna si holuri comune fara cadastru si intabulare, mi -a fost respinsa intabulare.
Care sunt pasi legali, pentru a intabula aceasta proprietate.
Multumesc mult.
Multumesc mult,
Imobilul este de sine statator, nu are nimic comun, cu imobilul A si B, , are numar postal si numar cadastral,initial a facut parte din comdominu A si B , exista si o hotarare judecatoreasca, pentru acest lucru- castigata de Asociatie ,
Nu mi-am dat acordul pentru a intra in aceasta Asociatie de proprietari..
stima.
Stima
Detin un imobil, cu nr, postal, nr. cadastral, in Bucuresti, imobilul nu are nimic in comun cu imobilul A si B, contractele de furnizare , energie, gaze , internet, salubrizare, sunt incheiate in nume propriu, singurele legaturi cu cele doua imobile, fiind reteaua de apa, si canalizare, apa fiind contorizata ,accesul se face pe un drum de servitute, iar de nenumarate ori, sunt pus sa achit cheltuieli de reparatie ale celor doua imobile, cheltuieli de administratie cheltuieli ale salariatilor, fochist( eu detin centrala termica separat pentru caldura si apa calda) femeie de servici care matura si spala cele doua scari, ( la mine nu e necesar deoarece curtea mea este ingradita, nici unul din calcanuri nu are parti comune, cu imobilele A si B,
Care sunt demersurile care trebuie intreprinse de a iesi din Asociatiea unde nu mi-am dat acordul, iar pentru a alimentarea cu apa , am forat o fantana. ramanand doar problema canalizari.
Va multumesc anticipat