avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat drepturile succesorale pentru un imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat drepturile succesorale pentru un imobil fără cadastru și întabulare. Cum intru în legalitate?

Fiind propietar pe un spatiu detinut la comun eu 82% vecinul 18%, dupa decesul acestuia, am cumparat drepturile succesorale de la nepoata lui fara ca acest imobil o camera si o baie, cu intrare comuna si holuri comune fara cadastru si intabulare, mi -a fost respinsa intabulare.
Care sunt pasi legali, pentru a intabula aceasta proprietate.
Multumesc mult.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:42, 2 Martie 2018
In calitate de cumparator al drepturilor succesorale trebuie sa dezbateti succesiunea dupa defunct pentru a dobandit efectiv dreptul de proprietate in cota de 18%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil fara dezbaterea de mostenire. mtudor94 mtudor94 Buna ziua tuturor!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!Eu si surorile mele vrem sa vindem un apartament care a fost in proprietatea parintilor nostrii.Tatal a ... (vezi toată discuția)
Un sfat pentru un pamant alexutzu1234 alexutzu1234 Buna ziua am casa la tara plus 7 terenuri arabile am niste vecini care vor sa imi cumpere un teren da problema este ca terenul respectiv este pe numele bunici ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate- succesiune nedezbatuta, mutare hotar vecin mikaella_radu mikaella_radu Buna ziua, Tatal meu detine un titlu de proprietate impreuna cu alti 6 frati ai sai care in acest moment sunt inca in viata.Cei 6 frati au renuntat la casa ... (vezi toată discuția)