avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate EagleEye86

Activitate EagleEye86

Bună ziua. Am și eu o întrebare și sper ca ma puteți ajuta. În cazul în care ai fost legitimat pt nepurtarea măștii în stația de autobuz, dar nu ai fost înștiințat ca vei primi amenda, nu ai semnat nici un proces verbal și ai refuzat ridicarea acesteia, dar ai primit-o ulterior de la anaf, mai ai vreo șansă în cazul în care faci contestație? Te poți folosi cumva de faptul ca nu ți s-a dat sa semnezi procesul verbal? Mulțumesc.
Va multumesc foarte mult pentru ajutor!
Ok. Dar de incadrat, ma incadrez? Pentru ca secretara de la scoala mea incearca sa gaseasca tot felul de motive pentru care, dupa parerea ei, nu m-as incadra...
Buna ziua. Sunt incadrata ca bibliotecar cu studii medii la o scoala cu elevi de la clasa 0 la clasa a XII-a (daca are importanta). Am studii superioare pe domeniul economic, asa ca pentru a mi se echivala studiile am urmat un curs postuniversitar de Biblioteconomie si stiinta informarii, pe care l-am si promovat. Intrebarea mea este daca cu studiile mele si pe baza acestui curs, pot fi incadrata pe studii superioare? Va multumesc!