Si in acest caz sunteti un tata de toata lauda daca vreti si doriti neaparat si va preocupa sa va cresteti propriul copil . In urma cu 2 saptamani , ganditi-va atent care a fost neintelegerea dintre dumneavoastra si concubina de nu va mai lasa sa va traiti viata alaturi de copil . Incercati sa reparati cumva teoria gresita si sa ajungeti la o intelegere amiabila cu concubina si mama ei . Bafta .
A fost vreodata internat tatal dvs. la psihiatrie ? Va spun ca va fi foarte greu . De ce ?
Legea spune : daca un bolnav psihic si/sau fizic face scandal , cearta etc. medicul il da afara din cabinet si de la internare . Bolnavul trebuie sa accepte de bunavoie internarea si/sau consultul la cabinet . Sau a fost consultat tatal de un medic la locuinta ? Iar daca si aici ar face scandal , mai mult nu stiu ce sa va scriu . E complicat . Sau sa va cautati un medic psihiatru , vorbiti cu el , ii povestiti despre tata si sa gasiti o modalitate ca medicul sa intre in locuinta ca un prieten , de exemplu , peste o luna si sa-l analizeze , sa mai glumeasca cu familia , o mica mancare preparata , lichide ca tatal tau sa nu-si dea seama despre ce e vorba .
Apropo , teoria oamenilor e apa de ploaie .
Parinti intelectuali , mama fost medic oftalmolog , pensionara matusa medic . Asa ca , fara grai ...
E prea tarziu . Rezist psihic . Am scris putin aici .
[Editat - cand doriti sa postati un nou mesaj apasati pe Raspunde, nu pe Citeaza, multumesc]
Nu cred ca si un avocat performant ar rezolva situatia . Fis . Greu de rezolvat .
Sunt intermediar intre mama [bolnava psihic si fizic] si societate . Daca as aduce societate in apt. m-as certa cu oamenii si mama mi-ar distruge viata . Trebuie sa-i tin la distanta atata timp cat traieste , sa nu apara 1/ multe complicatii la mama .
Am 44 ani , sunt tanara ca la 24 si mai sunt voci sa ma imprietenesc cu oamenii , dar nu vreau . Eu rezolv situatia . In gand ma gandesc ca ii lovesc pe oameni , masinile sa nu mai tipe . Si pot fi si eu rea , obraznica . Mama nu poate fi internata . Am vorbit foarte mult cu matusa , sora mica a ei . Imi pare rau pentru starea ei . A fost complicat si e . Spun : la mine , oamenii sa nu-mi comande ce sa fac .
P.S. Sa nu va fie cu suparare , dar cred ca ma gandesc la un ''avocat gorila'' sa-mi traiesc viata in liniste , nu tipete disperate de la oameni .