avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Activitate ina_fr_1984

Activitate ina_fr_1984

Răspuns la discuția Avocat din oficiu
ok.multumesc!
Răspuns la discuția Avocat din oficiu
in civil...ideea e ca am depus la dosar adeverinte din care reiese venitul ( pentru fiecare membru al familiei, si de la notar o adeverinta din care reiese ca nu am alte venituri...am depus actele, iar astazi mi-a fost respinsa cererea, nefiind specificate motivele, dar mi-au dat termen de 5 zile pentru reexaminare...pai ce sa reexaminez daca nu stiu ce lipseste?
Buna ziua,

As dori sa stiu ce acte-mi trebuie pentru obtinerea unui avocat din oficiu.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Avocat din oficiu
Multumesc mult!
O seara buna!
Buna seara,

As dori sa stiu ce venituri trebuie sa avem ( pe membru de familie), ca sa pot sa obtin un avocat din oficiu, intr-un proces civil. Va multumesc!
Răspuns la discuția concediu crestere copil
ok,va multumesc frumos!
Buna ziua,
Sunt in concediu de crestere copil, in cel de-al treilea an, din cauza ca baietelul meu s-a imbolnavit si a trebuit sa prelungesc , si am primit o oferta de munca, doar ca e si o perioada de proba, de 2 saptamani, dupa care exista posibilitatea sa nu ma accepte...daca nu sunt acceptata la serviciu, pot sa-mi reiau concediul maternal?
Va multumesc.

Răspuns la discuția eliberare titlu de proprietate
Am luat legatura cu cei de la primarie, dar in zadar...ma tot duc cu vorba fara niciun rezultat...cred ca nu-mi ramane decat sa-i actionez in instanta...
Buna ziua,
Detin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pe un teren,dar nu mi-a fost eliberat inca titlul de proprietate, desi a trecut destul de mult timp...as dori sa stiu cat mai dureaza...