avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea Sorin Ganea

Activitate Mircea Sorin Ganea

Lg.272/2004, foarte buna de altfel, cu multiple standarde si metodologii stabilite si reglementate. Teoretic, interesul superior al copilului ar trebui sa primeze in fata oricaror speculatii. Insa aplicarea legii se face de catre oameni, mai mult sau mai putin influientabili. Legea stipuleaza ca pot fi situatii cand se folosesc alte institutii ale statului, atunci cand viata, sanatatea sau integritatea corporala a copilului sunt supuse unui risc major. De retinut ca, orice mijloc legal ar fi folosit nu trebuie sa provoace traume copilului.
Teoria este frumoasa, practica ne UCIDE.
[EDITAT]
Ce parere aveti?
- Potrivit Structurii Clasificarii Ocupatiilor, postata pe site-ul Ministerului Muncii, meseriile de jurist sau consilier juridic nu mai sunt necesare, fiind numiti, la capitolul 261 - "Specialisti in domeniul juridic", numai avocatii si magistratii (judecatori, procurori) si "specialisti in domeniul juridic neclasificati in grupele de baza anterioare".-
Hotararea va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2011
Răspuns la discuția Ajutor pentru incalzire
se iau in calcul toate veniturile
Răspuns la discuția hartuire morala la locul de munca
domnilor, va multumesc!
caut amanunte culese din practica
Concediile medicale se vizeaza de catre medicii de familie inainte de a fi prezentate angajatorului.
Este normal ca acestia sa pretinda plata unei taxe pentru ca vizeaza aceste concedii medicale?
Exita un contract de credit la banca P. Creditorul, care a girat numai cu salariul, ramane restantier la plata. Are cont de salariu/cont curent deschis la banca B. Executorul bancar al bancii P poate infiinta poprire a veniturilor salariale ce intra in banca B? Fara sentinta judecatoreasca? Numai in baza contractelui de creditare? Contract pe care il consudera suficient si nu investeste nimic cu formula executorie?
Răspuns la discuția Minora cu bebelus de 4luni
In primul rand, insistati pe recunoasterea copilului de catre tatal natural, efectuati toate demersurile necesare si legale.
Răspuns la discuția ajutor!!!
de prezentat la ITM copii ale statelor de plata
Pentru activitati pro-bono puteti incerca si prevederile din Legea Nr.339 din 17 iulie 2006 pentru modificarea şi completarea Legii Voluntariatului Nr.195/2001, textul actului publicat în M.Of. nr. 651/27 iulie 2006