avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Activitate Lujza79

Activitate Lujza79

Sunt o firma de colectare lapte de la persoane fizice.La sfarsit de luna se plateste contravaloarea laptelui colectat .Plata se face baza statului de plata si dispozitie de plata.Valoarea unui stat de plata depaseste 40.000 lei pentru un numar de 50 de persoane.
Intrebare:Poate plati societate suma de 40.000 lei/zi pentru plata laptelui,daca nu depaseste suma de 10.000 lei/persoana?
Cu marirea capitalului social nu rezolv problema activului net din notificarea amintita,deoarece cu cresterea cap.soc.creste si jumatatea cap.soc.Adica valoarea activului net(total activ-total datorii) va fi mai mic decat jumatate din val.cap.subscris.Doar daca fac o reducere de capital social si cu aceasta valoare acoper pierderea.Si toate aceste miscari trebuiesc facute prin Camera de Comert care genereaza cheltuieli suplimentare.
Buna ziua!
Stie cineva ce norme reglementeaza actictivitatea de spalare si curatare de covoare?
Buna ziua!
Am primit o notificare de la ANAF prin care spun ca in urma analizei ultimei situatii financiare depuse s-a constatat ca activul net al societatii s-a diminuat la mai putin de jumatate din valoarea capitalului subscris.
Aceasta situatie rezulta din pierderi consecutive si din datoria mare inregistrata catre asociati.
Se poate acoperii pierderea din renuntarea la datoria catre asociat?
Multumesc anticipat!