avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Activitate Costisitor

Activitate Costisitor

Buna ziua,
Am avut un accident, in Bucuresti, din vina mea, neacordare prioritate. Nu au fost victime, a fost si politia la fata locului, in final am facut amiabila. Ambele auto au fost avariate destul de rau, iar partea pagubita , pentru a isi repara masina, a folosit CASCO pe care il avea, nu asigurarea mea. Dupa aprox 2 sapt am fost sunat de soferul pagubit si mi s-a cerut suma de 7000 de ron, pe motiv ca asigurarea CASCO pe care o au nu le acopera toata reparatia masinii. Le-am spus ca nu le dau si au promis ca ma actioneaza in instanta, pe caz penal. Intrebarea este,legal vorbind, nu trebuia sa ofer asigurarea mea si atat ? PS: De mentionat , nu stiu cat ar conta, politia a fost la fata locului, ne-a facut etilotest-ul, si pentru ca am completat amiabila, au plecat.
Pe scurt... ca simpla persoana fizica,daca cumperi marfa online, eventual si din alte tari, la un pret, si o vinzi tot online la un pret mai mare si se obtine un profit , se plateste impozit catre stat? Si daca da (ca banuiesc ca raspunsul este da), ce procent din profit se da catre stat?, unde se plateste acest impozit? , exista o suma minima de la care se percepe impozit?, in baza caror acte se plateste impozitul, tinand cont ca nu poti oferi bon fiscal catre cumparatori ?... scuze daca intrebarea pare simpla pentru unii, dar chiar nu reusesc sa gasesc detalii multumitoare si as vrea sa cumpar cateva gadgeturi din China, pentru mine si ma gandeam sa cumpar cateva in plus sa le vand pe site-uri de specialitate sa imi mai scot din investitie....