Tatal are boala de 15 ani si acum este intr-o faza foarte grava.
Mama mea nu il ingrijeste. Il lasa singur in casa si ascunde medicamentele.
Il agreseaza fizic si verbal. Am locuit cu ei pana cum 1 an de zile si de atunci imi vizitez tatal de cateva ori pe saptamana si facem masaj si kinetoterapie.
De cateva ori mama mea a fost foarte violenat si cu mine. Am depus plangere la politie si mi-am scos certificat medico-legal. S-a efectuat si o ancheta sociala de care nu sunt multumita pentru ca pe mama mea o suna asistentul social si o informeaza ancheta sociala.
la ultima intalnire cu tatal mau mi-a relatat cum mama mea (sotia lui) il agreseaza verbal si fizic si mi-a aratat cum anume il loveste si ce spune in acele momente.
A fost obligat de catre mama mea sa presteze munca de femeie de serviciu la bloc si a incarcat cazane de gunoi, a cazut in gunoiul blocului si l-au scos vecinii de acolo.
A suferit apoi o operatie de hernie inghinala si chirurgul care l-a operat a afirmat ca se poate intampla asa ceva in urma efortului pe care l-a facut.
Nu-l ajuta sa se spele, sa manance, se poarta umilitor si toata pensia si dreptul de insotitor le foloseste pentru alte scopuri si nicidecum pentru a-l ingriji potrivit varstei, bolii si starii psihice in care se afla tatal meu.