avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Activitate Dana_Saigiu

Activitate Dana_Saigiu

Răspuns la discuția dosar indemnizatie crestere copil
Nu am stiut! Asa mi s-a zis la AJOFM,ca nu e valabila fara stampila...vai,ce ma bucur! Va multumesc frumos pt raspuns!
Răspuns la discuția dosar indemnizatie crestere copil
Buna ziua,am si eu o problema. Am depus la AJOFM anumite documente pentru dosarul de indemnizatie crestere copil,in care am 2 adeverinte cu veniturile pe ultimele 12 luni anterioare lunii nasterii de la fostii angajatori-au fost 2 asociati(mi le-au completat contabilele dansilor) ei s-au mutat din oras definitiv...problema e ca pe una din adeverinte nu am stampila si din cate am inteles nu e valabila fara ea. Cum procedez,imi poate da vreo procura ceva cu respectiva stampila sa atasez la documente? Dupa 24 am inteles ca trebuie sa inaintez dosarul la primarie si nu as vrea sa mi-l respinga...multumesc!
Răspuns la discuția dosar indemnizatie crestere copil
am inteles,va multumesc !
Buna ziua,am si eu cateva intrebari...m-am interesat sa vad ce acte imi trebuie pt dosar si am cateva subpuncte care nu ma lamuresc: 1.cerere aprobata de conducerea unitatii in vederea intrarii in concediu pt cresterea copilului(eu din somaj am intrat in concediu si cererea am facut-o la ei,nu la angajator).. 2.copii xerox a concediilor medicale(nu le mai am-sunt tot la AJOFM,nu am stiut la momentul respeiv ca o sa-mi trebuiasca copii dupa ele). 3.cererea tip si declaratia de unde le iau? Va multumesc!
Răspuns la discuția Ajutor incalzire iarna
Va multumesc!
Buna ziua,cine poate beneficia de ajutor de incalzire pe iarna si ce venit nu trebuie sa se depaseasca? Va multumesc!
am inteles,va multumesc!
Buna ziua,domnule avocat! Eu sunt in a 8-a luna de sarcina..vroiam sa va intreb daca sotul meu are dreptul la concediu postnatal(sa ma ajute pe mine) si daca i se plateste....intreg sau cat la suta? Va multumesc!
am inteles! va multumesc inca odata! o zi frumoasa
stiti cumva daca se iau bani de concediu si pe celelalte 2 luni de concediu dupa ce nasc pana la depunerea dosarului de indemnizatie?