avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate flaviuscl

Activitate flaviuscl

Răspuns la discuția preaviz vs concediu de odihna
se poate,va rog sa primesc si eu un raspuns la intrebarea de mai sus? va multumesc!
Răspuns la discuția preaviz vs concediu de odihna
pe 2014-8 luni lucrate, iar pe 2015-5 luni + iunie in intervalul 9-18 am fost in concediu medical! in cim sunt mentionate 21 zile co.va multumesc!
Răspuns la discuția preaviz vs concediu de odihna
imi cer scuze,cred ca am intrebat 2 doua ori cum se calculaza plata acestor zile, desi mi.ati raspuns! acum am o alta intrebare,brutul pe ultimele 3 luni(mar,apr,mai) este de 724 ron.in iunie in intervalul 9-18 am fost in concediu medical cu probleme de sarcina.la plata celor 26 zile de co se va lua in calcul mar,apr,mai sau apr,mai,iun? tinand cont ca am intrat in co incepand cu 1.07.2015 acesta treminandu-se pe 20.07.2015 odata cu incetarea cim.iar cele 10 zile de medical vor fi platite cu 75% din salariu?....eu as vrea sa stiu la lichidare cati bani mai trebuie sa iau de la dansii? adica pe cele 26 de zile de co (20 efectuate,6 neefectuate) si pe cele 10 zile de medical!...m-au cam luat peste picior,m-au bagat in preaviz fiind insarcinata,iar buna intelegere la locul de munca in zilele pe care le-am mai muncit,nu si-a mai avut loc.nu vreau nimic in plus de la dansii decat ce mi se cuvine! as vrea, va rog ,daca ma puteti ajuta! va multumesc si imi cer scuze ca v-am "zapacit" de cap!
Răspuns la discuția preaviz vs concediu de odihna
iar calculul pt aceste zile de co cum se face? multumesc frumos!
Răspuns la discuția preaviz vs concediu de odihna
va multumesc frumos! iar calculul pt aceste zile de concediu cum se face? pt ca pe mine deja m-au bagat in concediu de odihna,dar as vrea sa stiu daca la lichidare vor fi corecti! va multumesc inca odata!
Răspuns la discuția preaviz vs concediu de odihna
21 de zile...
Răspuns la discuția preaviz vs concediu de odihna
buna seara! revin cu o alta intrebare in legatura cu CO.pe anul trecut am lucrat 8 luni,iar anul acesta 5 luni complete la acceasi societate.dat fiind faptul ca sunt in preaviz pana pe data de 20.07.2015,as vrea sa imi iau totusi concediul de odihna,ca ambele (preavizul si CO) sa se termine pe 20.07.15. patronii societatii spun ca CO pe anul trecut mi-a fost bagat in statele de plata,desi eu nu am primit nici 10 bani in plus la salariu si nici nu am semnat nimic, si ca acum in prioada preavizului daca imi iau CO va fi cel de pe cele 5 luni lucrate anul acesta!este posibil asa ceva? si de cate zile de concediu as beneficia din anul trecut? dar din anul acesta? si cum vor fi remunerate? va rog sa ma ajutati pt ca am impresia ca dansii isi cam bat joc de drepturile mele.... va multumesc!
Răspuns la discuția preaviz vs concediu de odihna
va multumesc pentru raspunsuri!
buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz pana pe 20.07.2015,iar pe cele 8 luni lucrate anul anterior la societatea respectiva nu mi s-a dat concediu de odihna. astazi i-am intrebat cum facem cu co pe anul trecut si mi-au spus ca daca vreau,pot face o cerere pt co iar acesta il voi lua in timpul preavizului astfel incat ambele sa se termin pe data de 20.07.2015.este posibil asa ceva? in cazul in care imi voi lua co,preavizul va mai fi platit? sau...?va rog,daca se poate sa ma lamuriti! va multumesc!
Răspuns la discuția Orele lucrat in preaviz
va multumesc frumos!