avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate rodyv

Activitate rodyv

Răspuns la discuția Verificare calcul salariu
In concluzie, nu mai inteleg nimic, cum s-a stabilit valoarea salariului de baza de 1495 lei in conditiile in care am fost incadrata in clasa I, grad superior, gradatia 4, clasa de salarizare 52, coeficient de ierarhizare 3,52. Vechimea mea in munca este de 17 ani.
Răspuns la discuția Verificare calcul salariu
Din calculul facut de mine in baza Legii 284/2010, reiese ca la valoarea de referinta de 600 lei cu un coeficient de ierarhizare de 3,52 rezulta un salariu de baza de 2112, din care se scad cei 25% pentru bugetari rezultand 1584 lei deci nu inteleg de unde in dispozitia mea a rezultat 1495 lei. Se poate sa verificati calculul facut de mine, este corect sau nu?
Răspuns la discuția Verificare calcul salariu
Nu am contestat atunci si probabil nici nu mai pot contesta aceea dispozitie, dar doresc sa fiu sigura daca a fost facut calculul corect, pentru ca ulterior, din discutiile purtate cu serviciul de resurse umane se pare ca nu mai exista posibilitatea de marire pentru cazul meu (in conditiile in care colegii mei de birou au salarii mai mari)
Răspuns la discuția Verificare calcul salariu
freeelis a scris:

Cand s-a stabilit acel salariu , nu ati primit si o decizie ?

Desigur, Dispozitia de angajare in urma concursului sustinut pentru postul de consilier.

Cu cca 1 an in urma am schimbat locul de munca. Incadrarea pe functie publica de executie s-a facut cu un coeficient de ierarhizare de 3,52 rezultand un salariu de baza de 1495 lei.
In urma verificarilor facute am sentimentul ca este un calcul gresit.
Daca poate cineva sa-mi explice pe inteles, ca de unde trebuia sa aflu informatii am plecat mai bulversata.