avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Verificare calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Verificare calcul salariu

Cu cca 1 an in urma am schimbat locul de munca. Incadrarea pe functie publica de executie s-a facut cu un coeficient de ierarhizare de 3,52 rezultand un salariu de baza de 1495 lei.
In urma verificarilor facute am sentimentul ca este un calcul gresit.
Daca poate cineva sa-mi explice pe inteles, ca de unde trebuia sa aflu informatii am plecat mai bulversata.
Cel mai recent răspuns: rodyv , utilizator 08:24, 14 Iulie 2015
Cand s-a stabilit acel salariu , nu ati primit si o decizie ?
freeelis a scris:

Cand s-a stabilit acel salariu , nu ati primit si o decizie ?

Desigur, Dispozitia de angajare in urma concursului sustinut pentru postul de consilier.

Atunci trebuia sa contestati salariul stabilit .
Nu am contestat atunci si probabil nici nu mai pot contesta aceea dispozitie, dar doresc sa fiu sigura daca a fost facut calculul corect, pentru ca ulterior, din discutiile purtate cu serviciul de resurse umane se pare ca nu mai exista posibilitatea de marire pentru cazul meu (in conditiile in care colegii mei de birou au salarii mai mari)
rodyv a scris:

...din discutiile purtate cu serviciul de resurse umane se pare ca nu mai exista posibilitatea de marire pentru cazul meu (in conditiile in care colegii mei de birou au salarii mai mari)


Aveti salariul maxim care se poate acorda pentru functia dvs?

Care este motivatia lor pentru acest raspuns?

Alte discuții în legătură

Salariu asistent personal debutant corina.trandafir corina.trandafir care este legea ce reglementeaza salariul minim al asistentilor personali debutanti angajati la stat?stie cineva cum se calculeaza? (vezi toată discuția)
Care este legea salatrizarii personalului din institutiile de cultura nelustirb nelustirb care este legea care se aplica pentru salarizarea personalului dibn institutiile de cultura la momentul actual si grilele dupa care se stabilesc salariile dar ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza si sporul de vechime nicolas1982 nicolas1982 va rog sa imi spune-ti daca sporul de vechime, conform legi 284/2010, face parte din salariul de baza si daca da atunci cum se stabileste sau se calculeaza ... (vezi toată discuția)