avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate beatrice_barbu

Activitate beatrice_barbu

Răspuns la discuția Poprire cont de garantie
Sa-i ia dracu' de nenorociti. Eu nu imi tin salariul in cont si il primesc pe card. Practic sunt obligata sa-l primesc pe card, pentru ca eu nu sunt de acord cu asta. Garantia la fel. Niste nenorociti. Inclusiv firma la care am lucrat.
In concluzie, banii vor stinge din debit?
Răspuns la discuția Poprire cont de garantie
Deci nu exista nicio cale sa-mi recuperez banii aia? Cum dracu' sa nu reprezinte venit salarial daca au fost opriti lunar, din salariu? Doar nu sunt mostenire, sau altceva. Sunt bani din salariul meu.
Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: timp de 2 ani de zile mi s-a oprit 10% din salariu drept garantie, bani care s-au virat lunar intr-un cont. In momentul in care s-a propuntat executarea silita, mi-au pus poprire si pe contul de salariu si pe contul de garantie. Acum nu mai lucrez la firma respectiva si vreau sa-mi recuperez garantia oprita lunar, insa de la banca imi spun ca nu pot dispune de suma respectiva pentru ca exista poprire pe cont, iar executorul imi spune ca banca nu avea voie sa infiinteze poprire pe contul de garantii. Ce pot face pentru a-mi recupera banii?