avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate Nana12

Activitate Nana12

multumesc
Conform prevederilor Codului de procedura fiscala, respectiv OG 92/2003, valabil pana in 2015 majorarile de intarziere pentru neachitarea la termen a obigatiilor fiscale sunt in cuantum de 2%. (Aceeasi prevedere se afla sin in Lg 207/2015 Codul de procedura fiscala in vigoare doar ca majorarile sunt in cuantum de 1%)
INTREBARE: In cazul obligatiilor fiscale datorate bugetelor locale, unde Legea defineste clar ca " se datoreaza majorari de intarziere in cuantum de" este necesar sau obligatoriu emiterea de decizii referitoare la obligatiile fiscale accesorii reprezentand dobanzi, penalitati sau majorari???
Cabinetele medicale individuale (ale medicilor de famile) care functioneaza in spatii concesionate in clădiri proprietate publica a statului sau a unităților administrativ teritoriale trebuie să plateasca taxa pe clădire stabilita in conditiile impozitului pe clădire??? Repet conform legîi 227/2015?
Cum se urmaresc amenzile de circulatie primite ce cetatenii straini pe teritoriul Romaniei, care nu au domiciliul fiscal in Romania