Buna ziua, am urmatoarea situatie:
tatal meu a detinut un apartament-bun propriu cumparat in urma divortului de mama + diferenta achitata de parintii lui...iar ulterior s-a recasatorit...dupa cativa ani de casnicie a facut contract de vanzare cumparare fetei sotiei lui(nu este si fata lui, este doar fata sotiei din prima casnicie) -contract cu uzufruct viager unde se vinde fetei ei cu uzufruct pentru sotie si el. Acum el a decedat, am vreo sansa sa anulez acel act? Repet-este bun propriu, dinainte de casnicie, sotia actuala nu a avut nici o contributie iar fiica acesteia avea 20 de ani la momentul vanzarii-automat nu poate dovedi suma cu care a "cumparat"apartamentul...eu sunt fiu legitim...
Multumesc
Am toate actele,acum eu sunt proprietar...
Vreau sa o vand si nu stiu ce acte sunt necesare(banuiesc ca fiind uscatorie nu trebuie certificat energetic si alte acte in gen).Multumesc
Buna ziua!
In urma cu cativa ani am cumparat o uscatorie (act vanzare cumparare de la fostul proprietar), avea acordul tuturor locatarilor, etc. Este transformata in spatiu de locuit insa in extras este trecuta tot uscatorie.
Acum as vrea sa o vand si nu stiu ce acte imi trebuie.
Multumesc