avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare vanzare uscatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare vanzare uscatorie

Buna ziua!
In urma cu cativa ani am cumparat o uscatorie (act vanzare cumparare de la fostul proprietar), avea acordul tuturor locatarilor, etc. Este transformata in spatiu de locuit insa in extras este trecuta tot uscatorie.
Acum as vrea sa o vand si nu stiu ce acte imi trebuie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Hane898 , utilizator 10:27, 8 August 2015
Daca dvs nu ati obtinut de la vechiul proprietar document car sa ateste calitatea acestuia de proprietar asupra respectivului spatiu,dvs nu puteti sa vindeti spatiul respectiv,care in conformitate cu extrasul de carte funciara figureaza tot uscatorie-respectiv parte comuna din imobilul de locuit in comun
Am toate actele,acum eu sunt proprietar...
Vreau sa o vand si nu stiu ce acte sunt necesare(banuiesc ca fiind uscatorie nu trebuie certificat energetic si alte acte in gen).Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate recupera un spatiu comun care a fost vandut ... Sorina Dura Sorina Dura Buna ziua. Se poate recupera un spatiu comun, care a fost vandut cu ajutorul vechiului administrator de asociatie de locatari? am infiintat de un an ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament din care lipsesc o camera și un hol ... Eugen000 Eugen000 Am cumpărat un apartament din care lipsesc o camera și un hol conform actelor de proprietate. Apartamentul l-am luat anul trecut și când am studiat ... (vezi toată discuția)
Vanzarea uscatoriei ContSters273796 ContSters273796 Buna ziua Din ceea ce am citit pe forum am inteles faptul ca teoretic, o uscatorie se poate vinde in conditii perfect legale numai daca toti proprietarii ... (vezi toată discuția)