deci sa inteleg ca ramane ce scrie pe prima sentinta? Acolo scrie ca eu trebuie sa platesc cheltuielile de judecata insa la apel facut de parchet, spuneau ca cheltuielile raman in sarcina statului si pe comunicarea primita nu scriau nimic de cheltuieli ci strict de amenda penala. Deci? Ce sa fac? Ma duc le platesc sau nu?
Si da sentinta a devenit definitiva in momentul in care apelul a fost respins ca nefondat.
Sigur sigur? Mie pe comunicare mi-a venit ca a ramas sa platesc doar amenda penala care am primit-o pe sentinta de pe fond insa de cheltuieli de judecata nu s-a mentionat nimic si ca am termen 3 luni de la comunicare sa o platesc altfel se transforma in inchisoare. Curtea de apel a decis ca e nefondat apelul facut de parchet si scrie pe hotarare pe portal ca cheltuielile raman in sarcina statului. De-asta intreb, sunt nedumerit.. deci nu va trebui sa platesc si cheltuielile de judecata, da? Sunteti sigur de asta?
Am fost condamnat pe fond la o amenda penala + cheltuieli de judecata insa parchetul a facut apel si s-a dat decizia definitiva in sensul ca ramane amenda penala si cheltuielile de judecata raman in sarcina statului, deci pan' la urma, eu mai platesc cheltuielile de judecata sau nu? Pentru ca maine vreau sa ma duc sa platesc si amenda penala si vreau sa stiu daca sa-mi iau mai multi bani la mine sau nu. Multumesc