avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate ade123

Activitate ade123

Răspuns la discuția Drepturile copilului
Multumesc
Răspuns la discuția Drepturile copilului
Dar copilul nu s-a reintegrat. Am aflat ca este batut, nu vorbeste, nici macar nu ne-a recunoscut, am fost sa ii ducem cadoul de mos. Ce-i drept nu am tinut legatura cu el de cand l-au luat tocmai pentru a-l lasa sa se reintegreze in familia naturala.
Buna seara. Mama mea este asistent maternal si a avut in ingrijire un copil de etnie roma. Acesta a fost abandonat in spital si apoi plasat la asistenti maternali. Acum 3 ani parintii l-au cerut inapoi. Bineinteles directia de protectie a facut toate demersurile necesare pt a scapa de dosar motivul fiind reintegrarea in familie. Aveau parintii dreptul sa il i-a inapoi neavand conditii pt a-l creste? Are el dreptul sa aleaga? Acum are 9 ani. Il putem scoate cumva de acolo?
Buna ziua. Permisul de conducere mi-a fost suspendat in 15 februarie 2015.in urma rezultatelor alcoolemiei care a fost de 0.70 in sange, acum cateva zile am primit procesul verbal in care scrie suspendare de 90 de zile + amenda.Perioada de suspendare se considera din 15 februarie sau de cand am primit procesul verbal? Amenda am platit-o. Trebuie sa mai dau redobandire daca se calculeaza perioada de suspendare din februarie?multumesc