avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

Buna ziua. Permisul de conducere mi-a fost suspendat in 15 februarie 2015.in urma rezultatelor alcoolemiei care a fost de 0.70 in sange, acum cateva zile am primit procesul verbal in care scrie suspendare de 90 de zile + amenda.Perioada de suspendare se considera din 15 februarie sau de cand am primit procesul verbal? Amenda am platit-o. Trebuie sa mai dau redobandire daca se calculeaza perioada de suspendare din februarie?multumesc

Alte discuții în legătură

Accident si cercetare penala marian83 marian83 Buna ziua!Pe data de 28.12.2007 am facut un accident de circulatie minor,cele doua persoane aflata in cealalta masina au avut 0 zile de ingrijiri medicale.Eu ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat 90 zile alcool Coman2010 Coman2010 Buna ziua, In data de 21 aug 2016 am fost oprit de un echipaj politie pe raza municipiului MANGALIA (eu avand domiciliul in BRAILA) testat alcoolemie, ... (vezi toată discuția)
Ce suspendare primesc pentru conducere sub influenta alcolului dupa noul cod??? Utilizator1100 Utilizator1100 Treaba sta la modul urmator, conducere sub influenta alcolului: - etilotest 0.41 - prima proba sange 0.85 - a doua proba 0.70 - CALCULARE RETROACTIVA ... (vezi toată discuția)