avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate filofteea

Activitate filofteea

Buna ziua, am diploma de ,, Expert legislatia muncii,, cod cor 242220 si o alta diploma de ,, Expert fiscal,, cod cor 241221. As dori sa infiintez un srl dar nu stiu pe ce coduri CAEN as putea activa.
risc insemnand ?

Cornel Vasile a scris:

Il puteti depune acum ... este pe riscul angajatorului .

Buna ziua,

am omis sa depun un CIM, care trebuia sa inceapa in data de 01.07.2020.
O pot depune acuma? cu data de 01.07.2020 ?
Răspuns la discuția Electrica
doresc sa construiesc casa si DA am avur certificat
Discuție Electrica
Buna ziua, am cumparat un teren intravilan anul trecut, peste care trece o linie de 110kv. ( chiar prin mijloc). Am rugat vanzatorul sa scoata de lla Electrica un document din care sa rezulte faptul ca pe acel teten se piate construi. Vanzatorul a primit un ,, Aviz favorabil,, ptr constructie.
Am cumparat terenul, ........cand sa obtinem avizul de racordare de la Electrica .... surpriza!!!!!! ne-am refuzat. Ce pit sa fac in acest caz?
Discuție Testament
Buna ziua, parintii isi pot lăsa, prin testament , averea lor, nepotilor ? Acești parinti nu se inteleg cu copii lor, si le este frica ca , dupa moartea lor copii vor risipi averea si nepotii lor nu vor avea nimica. Mulțumesc
Am cumparat o mașină proaspat adusa din Germania. Dupa ce am încheiat contractul de V-C, am mai circulat cu ea vreo săptămână si am observat ca consuma antigel. Am dus-o la mecanici, rezultatul era , garnitura de chiuloasa. A trbuit sa desfac motorul, mecanicul zice ca s-a umblat la motor. Voi avea de plati cca 1000 eur. Am vteo sansa sa cer vanzatorului macar jumatate din suma?
Buna ziua, pe data de 20,01,2020 mi-am depus o cerere de incetare, art 55, lit.b, cu preaviz de 20 zile lucratoare. A fost inregistrata in registru intrari-iesiri. I-am inmanat angajatorului, care l-a pus pe birou si de atunci e acolo. Poate refuza? Daca refuza ce este de facut? Daca nu era de acord atunci cat timp avea la dispozitie sa ma anunte?
Buna ziua, am cumparat un teren intravilan pe care vreau sa construiesc, dar deocamdată nu am primit numar la teren., unde trebuie sa merg pentru a primi numar ?multumesc
Discuție Radar
Bună ziua, azi circuland pe un drum județean, la întrare în localitate sub tăblița de cu denumirea localității era și tăblița cu limita de 50 km/h. După această tăblița la circa 50 metrii de pe un drum lateral urma sa între pe drumul principal mașina poliției. A venit mașina politiei după mine circa 1 km. La un moment dat pornește lumina albastru rosu. Ma opresc și îmi aduc la cunostinta ca am întrat în localitate cu 101 km/h. Înregistrare nu, semnal sonor nu..... ideea este ca mi-au suspendat permisul pe 90 zile. Ce este de făcut?