avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie teren

Buna ziua, am cumparat un teren intravilan pe care vreau sa construiesc, dar deocamdată nu am primit numar la teren., unde trebuie sa merg pentru a primi numar ?multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 22:23, 18 Noiembrie 2019
In baza contractului de vanzare-cumparare in copie legalizata, extras de carte funciara, schita terenului cerere pe care o obtineti fie de pe site-ul primariei , fie de la Registratura . Daca sunteti din Bucuresti se depune la primaria municipiului nu la cea de sector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului la vanzarea de imobile addy72 addy72 daca ai ordinul prefectului mai trebuie cadastru sl intabulare la vinzarea unui teren+casa (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)