avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandragru

Activitate Alexandragru

Fiica mea impreuna cu mai multi prieteni au închiriat o anumită pensiune la câțiva km de oras,intr o zona de munte, pentru revelion. Aceștia au dat doar avansul, rămânând ca pe data de 30 dec sa completeze cealaltă parte de bani rămasă. Aceasta a ajuns in spital,nu se poate duce la pensiune si mi s ar parea corect sa ceara banii inapoi,pana la urma,un alt om poate beneficia de acel loc plătit de ea,pe gratis. Ea mi-a aratat o in poza si mi-a spus ca nu este pe net,pozele fiind făcute de ceilalți copii. Astăzi am aflat,cand am intrebat de numărul de la pensiune,si a aflat si fiica mea ca aceea nu este o pensiune,este o casa in comuna sa spun asa,unde sta un prieten de al ei,proprietara le a spus copiilor ca nu are site,nu le-a dat nimic ca au plătit avansul si nici numărul de telefon, dânsa de la asa zisa pensiune s-a deplasat pana in oras la noi pentru a lua avansul copiilor. Este o casa,nicidecum o pensiune,nu are niciun nume,nimic.Nu funcționează ilegal in acest caz? Ce as putea face in cazul acesta, pentru a recupera banii?
Răspuns la discuția Schimbare prenume-motiv
Multumesc frumos.
Buna ziua. Am doua prenume : Alexandra Rodica. Rodica mi-a fost dat de catre nasa,chiar daca parintii mei nu au fost de acord,pana la urma au acceptat,nici lor nu le place acest nume si nici mie. Vreau sa mi-l schimb. Am fost astazi la starea civila pentru cerere insa,imi trebuie un motiv bine intemeiat si nu stiu ce sa scriu pentru a mi se aproba cererea. Pana la urma,este un nume vechi si urat,dar nu stiu ce sa scriu la motivul schimbarii. Ce as putea scrie?
Buna. Vreau neaparat sa imi schimb al doilea prenume. Sunt minora. Parintii mei sunt impreuna,deci nu este nicio problema cu alte acte,cu acordul sau altele.
Dar nu stiu ce ar trebui sa scriu la motivul schimbarii numelui. Vreau sa mi-l schimb deoarece este vechi si urat,parintii mei nu au fost de acord cu acest nume,dar mi l-au pus nasii. Ce motiv as putea scrie? Unul bine formulat.