avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters368229

Activitate ContSters368229

Am facut un aple intr-o cauza civila si am cerut rejudecarea . Cine judeca ? Instanta de apel sau trimite iar dosarul la judecatorie la cine a judecat fondul ?
Răspuns la discuția Gard intre vecini
atunci sa il faca ....
Am un vecin care vrea sa schimbe un gard despartitor intre proprietatea mea si a lui . Acesta are nevoie de aprobarea mea ? Ar trebui sa ma consulte asupra configuratiei si materialelor ce vor fi folosite ?
Răspuns la discuția POT FACE O CERERE DE CONSTATARE ?
am inteles . cel care a recunoscut datoria asta in scris se mai poate razgindi adica sa spuna ca de fapt a gresit sau nu mai stiu ce ?
Răspuns la discuția POT INDREPTA GRESEALA ?
repet : am facut apel . dupa ce am depus apelul si motivarea , am facut cerere de renuntare . intrebarea era daca dupa ce am depus cererea de renuntare pot totusi sama razgindesc si sa continui actiunea de apel . Acum este mai clar ?
nu domnule . am depus apel , iar dupa aproape o luna am depus cererea de renuntare . acum parca asi vrea sa continui si vroiam sa stiu daca instanta permite . adica sa nu tina cont de cererea mea de renuntare la actiunea de aprl
am sa incerc sa vedem ce va fi
YSL a scris:

Cererea de renunțare are caracter irevocabil, în materie civilă.

Am citit in lege si am inteles ca renuntarea ar fi trebuit sa fie in forma autentica . Daca nu este in forma autentica o mai pot retrage sau daca este semnata si depus nu se mai poate retrage cererea de renuntare la apel ?
Răspuns la discuția POT FACE O CERERE DE CONSTATARE ?
am sa consult este cel mai bine
inseamna ca am sfeclit-o . #-o